Menu
A- A A+

Video- & Parlofonie

Inleiding

Voor de video- & parlofonie kunnen wij u verschillende merken en toepassingen aanbieden,
zoals BTicino, Aiphone, Fermax, Siedle, Niko,Fasttel, ea.
Wij staan in zowel voor een nieuwe installatie, als voor een herstelling van uw bestaand systeem.
Dit zowel voor particulier, industrie, syndic, projectontwikkelaars, ea.

BTicino

BTicino heeft in deze naoorlogse periode een significante bijdrage geleverd aan de modernisering van de bouwsector, dankzij innovatieve avant-garde producten die vaak de marktontwikkelingen en -oriëntatie voorafgingen. Centraal stond de aandacht voor het ontwerp, gecombineerd met een hoogstaande technologie. Dankzij deze strategie ontplooide BTicino zich als referentiepunt in de internationale designwereld. Het bedrijf schreef dan ook verschillende prestigieuze design prijzen op zijn naam, waaronder Compasso d’Oro, Roter Punkt, Intel Award en IF. 

Fasttel

Waarom nog gebruik maken van aparte binnenposten terwijl iedereen toch telefoontoestellen of gsm's bezit? Fasttel is door de jaren heen dan ook een begrip geworden voor mensen die geen parlofoon wensen maar wel een echte deurtelefoon.

U beantwoordt uw bezoeker steeds met uw bestaande vaste en/of draadloze telefoons en indien gewenst ook met uw gsm. Bevindt u zich in uw tuin, garage, zolder, kelder, op het werk, op de baan of waar dan ook ter wereld: door middel van uw draadloos telefoontoestel of gsm mist u nooit nog een oproep. Van wooncomfort gesproken.

Uiteraard voorziet Fasttel ook meerdere oplossingen voor mensen die videofonie wensen. U kunt uw bezoeker zo haarfijn zien voor u opneemt op o.a. schitterende design LCD schermen, op alle TV's, op uw PC en eender welk ander beeldscherm. Door een optionele recorder te plaatsen kan al wie aangebeld heeft bovendien geregistreerd worden.

Het Fasttelgamma wordt door particuliere eigenaars vooral gesmaakt om het gebruiksgemak en de frisse, moderne uitstraling van haar producten. De bedrijvenwereld valt dan weer voor het installatiegemak en de onbeperkte uitbreidbaarheid. Een onderneming groeit immers en het aantal deurtelefoons groeit vaak mee.

 

Fermax

FERMAX is een familiebedrijf van Spaanse origine, met hoofdzetel in Valencia, Spanje. Fermax, opgericht in 1949, is gespecialiseerd in het ontwerpen van parlofoon en videofoon systemen, gaande van kleine systemen voor woningen, tot complexe systemen voor woning en industrie.

FERMAX parlofoon systemen, zijn gekend voor hun uniek design, gekoppeld aan functionaliteit en betrouwbaarheid.

Weet u ?

Dat wij gespecialiseerd zijn, in het vernieuwen van uw oude parlofoon installatie, naar een nieuwe moderne Video/Parlofoon installatie.
Dit kan in de meeste gevallen op de bestaande bedrading !!!


 

 

Back to Top