Gepantserde deuren

Met inbraakwerende deuren bent u veilig

In uw huis of appartement woont u niet enkel, u beleeft er ook 101 dingen, u verzamelt er herinneringen en u kleedt het in met allerlei voorwerpen die gaandeweg in waarde zijn gestegen. Een woning is dus meer dan louter de plaats waar u verblijft. Om uw huis en al die voorwerpen met emotionele waarde te beschermen, vormen inbraakwerende deuren de oplossing. Antwerp Security beschikt over een uitgebreid assortiment van gepantserde binnendeuren waar u en uw woning zeer blij mee zullen zijn.

Inbraakwerende deuren voor binnen

In het aanbod van Antwerp-Security zitten ook inbraakwerende deuren voor binnen die perfect dienen als toegangsdeur tot uw appartement of slaapkamer. Deze veiligheidsdeuren vergrendelen op 10 plaatsen en hebben een veiligheidscilinder, een spion met breedhoeklens en een rubberen afdichtingsstrip om tocht en geluiden buiten te houden. De RF-30 inbraakwerende deur houdt bovendien het vuur 30 minuten buiten en werkt dus ook brandwerend. Met deze gepantserde deuren kan u in alle veiligheid op beide oren slapen en tegelijkertijd van een stijlvolle deurafwerking genieten.

Veilig dankzij brandwerende deuren

Bescherm u en uw gezin tegen brand met de RF30 brandwerende deuren . Deze binnendeuren lenen zich perfect voor uw appartement, slaapkamer of ‘panic-room’ zodat u veilig bent in geval van brand. Dankzij de RF30 deuren maken bovendien inbrekers geen kans. Wat deze branddeuren nog meer te bieden hebben, dat ontdekt u hier.

Vertrouw op de RF30 brandwerende deuren

De RF30 brandwerende deuren zijn veiligheidsdeuren waarop u kunt vertrouwen. ‘RF30’ staat namelijk voor ‘résistance feu 30 minutes’ waardoor u 30 minuten beschermd bent tegen vuur. Deze brandwerende deur bestaat uit een gegalvaniseerde plaatstructuur die 1,5 mm dik is en die voorzien wordt van een brandwerende bescherming. De RF30 branddeuren beschermen u niet enkel tegen een mogelijke brand in huis, maar ook tegen inbrekers en indringers! De deuren vergrendelen namelijk op 10 plaatsen, waarvan 6 mobiele sluitpunten en 4 vaste dievenklauwen. Daarbovenop hebben deze brandwerende deuren een veiligheidscilinder die wordt beschermd door een veiligheidsrozet en is elke RF30 deur standaard uitgerust met een mechanische slotkast. Bent u op zoek naar een brandveilige én inbraakwerende deur? Dan is de RF30 branddeur wat u zoekt.

Gebruiksvriendelijke brandwerende deuren

Bij het ontwerp van deze brandwerende veiligheidsdeuren werd ook rekening gehouden met het gebruiksgemak. Zo kan u de handige spion met breedhoeklens gebruiken om te controleren wat er zich aan de andere kant van de deur afspeelt. De brandwerende deur is ook uitgerust met volledig regelbare scharnieren op kogellagers zodat ze geruisloos kan worden geopend en gesloten. Verder is er een rubberen afdichtingsstrip rondom de deur die tocht en geluiden buitenhoudt, en is er ook een regelbare tochtstrip (valdorpel) ingebouwd die naar beneden komt zodra u de brandwerende deur sluit. Op die manier werken de RF30 brandwerende deuren dus ook isolerend en geluiddempend!

Kies voor brandwerende deuren in huis

Brandwerende deuren zijn enkel doeltreffend als ze op de correcte manier worden geplaatst. Antwerp-Security  garandeert u dan ook een professionele installatie van de RF30 branddeuren.