Toegangscontrole

Evva Xesar

Xesar. Gewoon veelzijdig.Veiligheid onder controle

Het elektronische sluitsysteem Xesar staat voor veiligheid, flexibiliteit, eenvoud en overzichtelijke controle. Met het virtuele netwerk heeft u de veiligheidsstatus van de deuren binnen seconden beschikbaar op uw pc. Xesar biedt veel verschillende deurcomponenten: deurkrukken, beslagen, cilinders en wandlezers. Deze stralen niet alleen in een fraai ontwerp en zijn voorzien van de hoogste veiligheidsnormen, maar ze zijn ook eenvoudig en snel gemonteerd. Xesar is dé oplossing voor iedereen die de voorkeur geeft aan een gesloten systeem met eigen IT-infrastructuur.

Uw Xesar-voordelen

 • Eenvoudige bediening
 • Optimale veiligheid
 • Snelle montage
 • Overtuigend productontwerp
 • Pay per use met KeyCredits
Lees meer...

De Xesar-cilinder

De Xesar-cilinder is zowel geschikt voor binnen- als voor buitendeuren. Dankzij de modernste beveiligingstechnologie is hij beschermd tegen alle gangbare manipulatiepogingen. Het modulair systeem maakt een snelle aanpassing van de lengte ter plaatse mogelijk. Als hybride cilinder is hij combineerbaar met de meeste mechanische EVVA-systemen.

Het Xesar-beslag

Het Xesar-beslag combineert de voordelen van een mechanisch beslag met die van een elektronisch sluitsysteem. Door het slanke ontwerp en de heldere lijnen valt de geïntegreerde leeseenheid nauwelijks op. Daarbij is het Xesar-beslag variabel bruikbaar: bij massieve binnen- en buitendeuren, alsook bij branddeuren en nooduitgangen met een paniekbalk.

De Xesar-wandlezer

De Xesar-wandlezer heeft een hoogwaardig glasfront en is binnen of buiten bruikbaar, alsook bij liften, schuif- of draaideuren en motorcilinders. Voorzien van de updater-besturing wordt het de veiligheidsschakel in uw systeem. Hiermee worden meerdere keren per dag
via het virtuele netwerk veiligheidsupdates van identificatiemedia of deuren uitgevoerd.

De Xesar-deurkruk

De Xesar-deurkruk is de ideale oplossing voor binnengebruik. Dankzij de ruime keuze aan deurkrukken en oppervlakken is er voor iedere deur een geschikte variant. De montage kan snel worden uitgevoerd: gewoon vastschroeven en klaar.

Hybride cilinder

Gecombineerd elektronisch-mechanisch systeem

 • mechanische en elektronische componenten in één enkele cilinder
 • combineerbaar met alle actuele modulaire mechanische systemen
 • snelle en eenvoudige aanpassing van mechanische systemen
 • elektronisch eigenprofiel met combisleutel

 

Evva Airkey

AirKey. Gewoon intelligent. Veiligheid heel dynamisch

AirKey maakt uw leven eenvoudiger en u onafhankelijker. Want met AirKey opent u deuren met uw smartphone, kent u sleutels toe via SMS en organiseert u online op heel eenvoudige wijze uw hele sluitsysteem. Daarmee biedt AirKey u voor commerciële en particuliere situaties een elektronisch sluitsysteem voor maximale vrijheid bij maximale veiligheid.

Uw AirKey-voordelen

 • Via internet sleutels naar smartphones verzenden
 • Kosteloze app en online-systeem
 • Voor kleine tot complexe sluitsystemen
 • Productkwaliteit en gegevensbeveiliging uit Oostenrijk
Lees meer...

De AirKey-cilinder

De AirKey-cilinder is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Voorzien van kerntrek- en uitboorbeveiliging, rotatierem en een geïntegreerd Secure-Element voor veilige gegevensopslag als de centrale beveiliging in het AirKey-systeem. Door het modulaire systeem kan de cilinder eenvoudig gemonteerd en in de lengte aangepast worden.

De AirKey-wandlezer

De AirKey-wandlezer is binnen en buiten toepasbaar. In combinatie met de wandlezer-besturing is deze onder andere geschikt voor het aansturen van elektronische componenten in schuif- en draaideuren, als elektronische deuropener, in liften en in motorcilinders.

Het AirKey-hangslot

Het AirKey-hangslot is een optimale aanvulling van het AirKey-systeem. Hij zorgt voor een flexibele beveiliging van serverkasten, selfstorage boxen, opslagruimten of slagbomen. Dankzij de beschermingsklasse IP65 is het hangslot geschikt voor binnen- én buitengebruik.

De AirKey-identificatiemedia

Naast de smartphone kunt u ook sleutelhangers (keytags), combisleutels of pasjes als toegangsmedium gebruiken.

Hybride cilinder

Gecombineerd elektronisch-mechanisch systeem

 • mechanische en elektronische componenten in één enkele cilinder
 • combineerbaar met alle actuele modulaire mechanische systemen
 • snelle en eenvoudige aanpassing van mechanische systemen
 • elektronisch eigenprofiel met combisleutel

 

 

 

 

SimonsVoss Mobile Key

MobileKey. Het openen en sluiten van nu: gewoon elektronisch en heel intelligent!

Sluitsysteem op basis van internet
voor max. 20 deuren en 100 gebruikers.

Kenmerken:

 • Logisch: Openen en sluiten zonder sleutel is de consequente keuze voor meer comfort en veiligheid.
 • Eenvoudig: Met MobileKey® is perfecte toegangscontrole met een paar muisklikken geregeld. Via het internet, natuurlijk.
 • Fraai: Wij vinden dat alles wat dagelijks zichtbaar is, ook zo mooi mogelijk moet zijn.
 • Intelligent: Met uitgekiende functies en slimme eigenschappen geeft MobileKey® een nieuwe definitie aan deurbediening.
 • Inspirerend: Wanneer techniek inspireert, schuilt er meestal meer achter. MobileKey® overtuigt over de hele linie.
Lees meer...

MobileKey wordt met de internet-app geïnstalleerd en beheerd. De app is compatibel met elk apparaat met een internetaansluiting, zoals een pc,tablet, Mac of smartphone. U bepaalt met maar weinig muisklikken welke personen over toegangsrechten beschikken. Kinderlijk eenvoudig en altijd aanpasbaar.

In de online versie zijn uw sluitcomponenten in het netwerk rechtstreeks via een SmartBridge verbonden met de server. Zo worden systeemconfiguraties en wijzigingen van rechten vrijwel onmiddellijk omgezet. Totale controle, altijd en overal.

Openen en sluiten zonder mechanische sleutels: met de transponder, het PinCode-toetsenbord of de smartphone. Zo gemakkelijk stapt u nu over naar digitaal openen en sluiten.

Producten SimonsVoss MobileKey

 

 

SALTO XS4 Deur Managementsysteem

SALTO XS4 is een technologieplatform welk een economisch optimale oplossing biedt en voldoet aan de hoge eisen die aan de sluittechnologie worden gesteld. SALTO XS4 is dan ook meer dan zomaar een elektronisch gestuurde deuropener.

Met SALTO XS4 beschikt u binnen één installatie zowel over een bekabelde (online/offline) als over een onbekabelde (stand-alone) toegangscontrole met geïntegreerd softwarebeheer. De onbekabelde onderdelen worden echter toch met elkaar verbonden door het virtuele netwerk SVN (SaltoVirtueelNet).

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • Virtueel netwerk SVN.
 • De cilinder kan altijd vanuit de binnenkant geopend worden (paniekfunctie).
 • Verkrijgbaar in iButton en RFID-versie.
 • SALTO is compatibel met NFC (Near Field Communication) technologie waarmee mobiele telefoons met NFC mogelijkheid kunnen optreden als contactloze gegevensdragers om SALTO deuren te openen en te controleren.
 • Gemakkelijk, zonder bedrading te installeren op alle soorten deuren (ook stalen deuren). Batterij-status wordt via de ID-drager aan de software doorgegeven.
 • Een automatische omschakeling van/naar zomertijd.
 • Speciaal ontworpen voor Europrofiel en Zwitsersprofiel.
 • Visuele en auditieve indicatie.
 • Noodopening d.m.v. PPD.
 • Blokkeermechanisme en batterij bevinden zich aan de beschermde binnenzijde van het slot.
 • Firmware upgrade middels PPD.
 • Geen gegevensverlies of klok bij het verwisselen van de batterijen.
Lees meer...

Technische gegevens

Batterij: 1 lithium batterij CRI7345
Duur: 30.000 openingen RFID, 60.000 openingen
Aard van de bescherming: IP-46 wordt getest.
Identificatie media: iButton RW en RFID-versie
Aantal gebruikers: max. 64.000
Geheugen: max. 1000 gebeurtenissen

Opening modus

 • Standaard
 • Automatische opening
 • Toggle
 • Toggle (periode)

Met de productlijn SALTO XS4 beschikt u over een systeemplatform dat de ideale sluitoplossing kan bieden, afgestemd op de inzetsituatie: van elektronische beslagen tot wandlezers, grendelsloten en knopcilinders. U kunt kiezen uit een groot assortiment van ID-media: contactchip of contactloze chip (proximity).

De elektronische SALTO Thumbturn Cilinder is een uitstekende oplossing voor toegangscontrole bij deuren waar de montage van een elektronisch slot niet mogelijk is, zoals bijvoorbeeld een antieke deur van een beschermd gebouw. De uitwisseling van gegevens betreffende de wijzigingen van de autorisatie en gebeurtenissen verloopt via het virtuele netwerk middels de ID-dragers.

 

SALTO KS

Salto KS is de eenvoudige en veilige cloud-gebaseerde draadloze vergrendelingsoplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. Revolutionair in design, gebruik en functies.

KS is een cloud-gebaseerde elektronische vergrendelingsoplossing voor Midden- en Kleinbedrijf (MKB) die de flexibiliteit van gebruikers in toegangsbeheer sterk verbetert.

De real-time rapportage van KS naar de KS-app brengt controle en gemak bijeen door het combineren van een intuïtief software platform met goed ontworpen hardware van hoge kwaliteit die gemakkelijk en snel is te installeren. Dit alles biedt KS in een gebruikersgericht model van betaling naar gebruik.

KS is een baanbrekende draadloze elektronische toegangscontrole oplossing voor het MKB en biedt een veel betere functionaliteit en beveiliging dan mogelijk is in een traditioneel mechanisch sluitsysteem. KS vereist geen installatie van software en heeft geen kosten van bekabeling zoals in traditionele elektronische toegangscontrole.