top of page
deurpompen

DEURPOMPEN EN VLOERPOMPEN IN ANTWERPEN

Deursluiters

Deursluiters

Een deursluiter is de ideale oplossing wanneer u een deur automatisch en geleidelijk aan wil laten sluiten. Met een deursluiter of deurpomp hebt u dan ook twee troeven in handen: uw deur blijft niet nodeloos lang open staan, maar slaat ook niet hard dicht. Antwerp-Security is thuis in deursluiters, met schaararm, glijarm en/of arm met vastzetfunctie. 

Deursluiters

Assa Abloy (Litto) deursluiters

Assa Abloy staat bekend als fabrikant en leverancier van hoogwaardige sluitsystemen voor de meest veeleisende klanten als het op veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak aankomt. Met Litto deursluiters van Assa Abloy haalt u dan ook een elegante en duurzame oplossing in huis voor het gecontroleerd openen en sluiten van deuren.

Dorma vloerpompen

vloerpompen

BTS 84 vloerveer 

De BTS 84 is speciaal op de bewegingsprocessen van dubbelwerkende pendeldeuren afgestemd en kan probleemloos aan individuele eisen worden aangepast met een sluitkracht naar keuze (EN 2, 3 of 4), optioneel met constante vastzetinrichting op 90°. Bijzonder gunstig is de geringe inbouwdiepte van slechts 40 mm. De vloerveer is bijzonder geschikt voor toepassing op aluminiumdeuren en gehard glazen deuren. 

BTS 84 vloerveer 

BTS 75 V vloerveer 

Met een instelbare sluitkracht, verborgen installatie en universeel toepassingsbereik is de BTS 75 V een vloerveer die zich perfect leent voor alle standaard draai- en pendeldeuren met breedtes tot 1.100 mm, voor een maximaal toegangscomfort. De sluitkracht (EN 1-4) is eenvoudig instelbaar met een stelschroef. 

BTS 75 V vloerveer 

BTS 80 vloerveer 

De universele, functionele en discrete BTS 80 vloerveer in drie modelvarianten is ontworpen om aan alle vereisten bij verschillende types draai- en pendeldeuren tot 300kg tegemoet te komen, perfect aan te passen aan de meest uiteenlopende toepassingsvereisten en quasi onzichtbaar. 

BTS 80 vloerveer 
achtergr15.jpg

CONTACT

Deurpompen of vloerpompen in Antwerpen?
Contacteer meteen Antwerp-Security voor meer informatie of een offerte!

bottom of page