top of page
sleutelmaker Antwerpen

SLOTEN IN ANTWERPEN

Van slotkasten en meerpuntsluitingen, tot elektrische sloten, magneetsloten en toebehoren

Uw slotenspecialist

Is uw huidige slotkast versleten, stuk of aan vervanging toe? Wilt u uw huidige slotkast ombouwen naar een meerpuntsluiting of elektrisch slot? Als ervaren en betrouwbare slotenmaker beschikt Antwerp-Security over een ruim aanbod aan sloten in Antwerpen en kan u adviseren bij uw keuze.

Slotkasten

Wilt u enkel uw oude slotkast vervangen, omdat het binnenwerk nog perfect werkt? Alle slotkasten van diverse merken, in verschillende uitvoeringen zijn bij ons op stock. Zo kunt u onder meer voor slotkasten van Litto One (onderdeel van Assa Abloy) bij ons terecht.

Meerpuntsluitingen

Meerpuntsluitingen zijn inbraakwerkende sloten voor buitendeuren, waarbij uw deur in één beweging op verschillende punten vergrendeld worden. Antwerp-Security is gespecialiseerd in het vervangen of infrezen van meerpuntsluitingen in diverse uitvoeringen. Meerpuntsluitingen kunnen op elke deur geplaatst worden. Merken die wij aanbieden zijn KFV, Fuhr, Litto, Cisa en Sobinco. 

Elektrische sloten

Een zelfsluitend elektrisch slot Mediator van Assa Abloy is het ultieme beveiligingssysteem voor gemeenschappelijke inkomdeuren in appartementsgebouwen tegen inbrekers of andere ongewenste bezoekers. 

Mediator

Magneetsloten en toebehoren

De vergrendeling van een magneetslot bestaat uit een magneet en een ankerplaat die op het kozijn en de deur wordt gemonteerd. Als de ankerplaat tegen de magneet aan wordt gedrukt en de spanning staat op de magneet dan vergrendelt deze. Door de spanning te onderbreken wordt de magneet ontgrendeld. Antwerp-Security beschikt over Maasland magneetsloten.

sleutelmaker Antwerpen

CONTACT

Op zoek naar nieuwe sloten in Antwerpen of advies nodig om het juiste slot voor uw deur te vinden?
Contacteer Antwerp-Security meteen!

bottom of page