top of page
Veiligheidsdeuren

INBRAAKWERENDE EN BRANDWERENDE VEILIGHEIDSDEUREN IN ANTWERPEN

Verhoog uw veiligheid met inbraakwerende veiligheidsdeuren 

Het aantal inbraken blijft toenemen en binnengeraken via een gewone deur is een koud kunstje voor inbrekers. De kans op een inbraak bij u thuis of in uw zaak neemt aanzienlijk af met de Antwerp-Security oplossing: inbraakwerende veiligheidsdeuren. Wij beschikken dan ook over een assortiment van veiligheidsdeuren voor een hoog veiligheidsgevoel. Onze veiligheidsdeuren vergrendelen op 11 plaatsen en hebben een veiligheidscilinder, een spion met breedhoeklens en een rubberen afdichtingsstrip om tocht en buitengeluid te weren. 
 

In ons gamma vindt u zowel de STEEL als FIRE veiligheidsdeuren. Deze beschikken over dezelfde functionaliteiten, met als uitzondering dat de FIRE deuren niet enkel inbraakwerend zijn, maar u ook bescherming bieden tegen brand (zie verdere info hieronder). 

Brandwerende veiligheidsdeuren die ook vuur langer buitenhouden

Bent u op zoek naar een brandveilige én inbraakwerende deur? Dan is de RF30 branddeur wat u zoekt. De RF-30 FIRE inbraakwerende deur heeft een dubbele werking: deze veiligheidsdeur houdt niet alleen inbrekers, ook vuur tot wel 30 minuten buiten en werkt dus ook brandwerend. 

Veiligheidsdeuren
achtergr20.png

Dankzij de RF30 veiligheidsdeuren maken ook inbrekers geen kans

‘RF30’ staat voor ‘résistance feu 30 minutes’ waardoor u 30 minuten beschermd bent tegen vuur. Deze brandwerende deur bestaat uit een gegalvaniseerde plaatstructuur die 1,5 mm dik is en die voorzien wordt van een brandwerende bescherming. De RF30 branddeuren beschermen u niet enkel tegen een mogelijke brand in huis, maar ook tegen inbrekers en indringers! De deuren vergrendelen namelijk op 11 plaatsen, waarvan 5 mobiele sluitpunten en 6 vaste dievenklauwen. Deze brandwerende deuren beschikken bovendien over een veiligheidscilinder die wordt beschermd door een veiligheidsrozet en is elke RF30 deur standaard uitgerust met een mechanische slotkast. 

Mooi in uw interieur

En wie zegt dat een brandwerende deur niet bij uw interieur kan passen? Met deze veiligheidsdeur kan u gerust op beide oren slapen en tegelijkertijd van een stijlvolle deurafwerking genieten. Deze binnendeuren lenen zich perfect voor uw appartement, slaapkamer of ‘panic-room’ zodat u veilig bent in geval van brand. 

Gebruiksgemak en isolatie

Bij het ontwerp van deze brandwerende veiligheidsdeuren werd ook rekening gehouden met het gebruiksgemak. Zo kan u de handige spion met breedhoeklens gebruiken om te controleren wat er zich aan de andere kant van de deur afspeelt. De brandwerende deur is ook uitgerust met volledig regelbare scharnieren op kogellagers zodat ze geruisloos kan worden geopend en gesloten. Verder is er een rubberen afdichtingsstrip rondom de deur die tocht en geluiden buitenhoudt, en is er ook een regelbare tochtstrip (valdorpel) ingebouwd die naar beneden komt zodra u de brandwerende deur sluit. Op die manier werken de RF30 brandwerende deuren dus ook isolerend en geluiddempend! 

achtergr15.jpg

CONTACT

Veiligheidsdeuren zijn enkel doeltreffend als ze op de correcte manier worden geplaatst.
Antwerp-Security garandeert u dan ook een professionele installatie.
Contacteer ons meteen voor meer informatie of een offerte

bottom of page