top of page
Raam- en kelderbeveiliging

RAAM- EN KELDERBEVEILIGING IN ANTWERPEN

Raambeveiliging tegen inbreken en vallen

Ramen, terrasdeuren en verandadeuren zijn de meest kwetsbare plaatsen voor inbraak. Een standaard raam is in 1-2-3 toegankelijk voor inbrekers, ook als het gekanteld of gesloten is. Maar niet alleen inbrekers, ook kleine kinderen kunnen een raam makkelijk openen en naar buiten vallen. Antwerp-Security kan u adviseren in betrouwbare raambeveiliging tegen openbreken, met een uitgebreid beveiligingsgamma van ABUS, Zeis Ikon en Secu Products voor de perfecte raambeveiliging op maat van uw situatie. Deze raambeveiliging is bovendien mooi integreerbaar dankzij hun design, vorm en kleur.

Raambeveiliging tegen inbreken en vallen

ABUS raambeveiliging

Met ABUS raambeveiliging kiest u in één beweging voor veiligheid, inbraakpreventie, design en bedieningsgemak. Antwerp-Security biedt een waaier aan ABUS modellen: universele raam- en deursloten voor naar binnen openende ramen, deuren, raamdeuren, hef- en schuifdeuren, valkleppen, vloerdeuren en schuttingen, met draaiknop of draaigreep, met een sleutel, met een zelfsluitend mechanisme, … 

Raambijzetsloten FTS 88, FTS 206, FTS 96, FTS 2510, 3010, 3030, SW1, SW2, SW10

achtergr15.jpg

CONTACT

Op zoek naar raambeveiliging of kelderbeveiliging in Antwerpen?
Contacteer Antwerp-Security meteen!

SecuStrip… en inbrekers slaan uw woning over

30 seconden… meer tijd heeft een inbreker niet nodig om bij u binnen te geraken… en dat gewoon via het raam of de deur met een koevoet, ook bij deuren met modern hang- en sluitwerk. Op amper 5 minuten kan uw woning leeggehaald zijn. Maak het inbrekers lastig met SecuStrip, dé oplossing tegen inbraak via deuren en ramen. Twee stalen profielen bevestigd op uw deur en raamkozijn grijpen in elkaar bij het sluiten van uw deur en vormen zo een ijzersterke barrière tegen inbraak. Alle modellen zijn bij Antwerp-Security op bestelling verkrijgbaar, afhankelijk van uw type deur kan het model qua kleur of afmeting aangepast worden.

Kelderbeveiliging

Bij de beveiliging van een woning wordt de kelder al eens over het hoofd gezien. Nochtans zijn ook daar heel wat openingen, zoals kelderramen of kelderschachten waarlangs inbrekers makkelijk binnen kunnen geraken. Roosterbeveiliging is de perfecte oplossing om kelderschachten te beschermen tegen inbraak.

ABUS kelderbeveiliging voor roosters

De meest populaire inbraakmethode in kelderschachten: het opheffen van roosters. Met ABUS kelderbeveiliging voorkomt u inbraak via kelderschachten, waarbij stabiele, grote bevestigingsplaten op het rooster en kozijn liggen: een metalen rail of variabele ketting die de massieve bevestigingsplaten met het metselwerk verbindt. Roosterbeveiligingen worden altijd in een dubbele uitvoering aangebracht. Dankzij het speciale slot kunnen ze ook bij speciale vluchtwegvoorschriften worden gebruikt. 

Roosterbeveiliging GS20, GS40 en GS60

raambeveiliging
bottom of page