top of page
foto31.jpg

GRAVEERWERK, NUMMERPLATEN, FIETS- EN MOTORSLOTEN, ROOKMELDERS EN CO2-MELDERS IN ANTWERPEN

Graveerwerk

Wij verzorgen uw klein graveerwerk, waaronder naamplaatjes voor bellenborden en brievenbussen.

Ander graveerwerk op bestelling.

Graveerwerk

Nummerplaten

U kunt bij Antwerp-Security ook terecht voor nummerplaten. Niet enkel voor oude en nieuwe modellen, maar tevens voor een naamsvermelding in een nummerplaat. Het betreft nummerplaten gedrukt op een reflecterende folie, beschermd door een speciaal soort plexi (dat niet breekt en tegen een stootje kan).

Officiële kentekenplaat

Kenmerken:
 

 • Implementatie 15 november 2010

 • 7 karakters

 • Robijnrood (RAL 3003) opschrift op witte achtergrond

 • Voorafgegaan door het blauwe EU-symbool met wit B teken en 12 gele sterren in een cirkel

 • Auto volgens model 1-ABC-123 (uniek in Europa)

 • 1 langwerpig formaat voor auto

Nummerplaten

Diverse mogelijkheden voor uw voorplaat

Nummerplaten

Plaat met gepersonaliseerde naamsvermelding

Nummerplaten

Sign Design

Signalisatieborden, te koop of te huur immoborden, naamplaatjes, huisnummers, stickers of sleutelhangers met een eigen ontwerp: ook deze service is mogelijk bij Antwerp-Security! Met de Sign Design software van Castillo Valere kunnen wij uw afbeeldingen importeren en bijvoorbeeld acryl, aluminium naambordjes of doming sleutelhangers personaliseren. Ook specifieke pictogrammen kunnen wij met Sign Design voor u terugvinden en op borden of plaatjes afdrukken.

Intercoms

Afstandsbedieningen

Bent u uw reserve afstandsbediening van uw garagepoort kwijt, of wilt u een nieuwe bewoner ook graag het comfort geven van het op afstand openen van uw poort? Werken de drukknoppen van uw huidige afstandsbediening niet meer zoals ze zouden moeten? Gebruikt u momenteel 3 afstandsbedieningen om verschillende poorten te openen en u zou deze graag op 1 enkele afstandsbediening zien?
 

In vele gevallen kunnen wij zonder problemen een bestaande afstandsbediening dupliceren of 4 afstandsbedieningen samenvoegen op 1 enkele zender!
 

Hebt u een bestaande woning gekocht en bent u niet zeker dat de vorige eigenaar wel alle in omloop zijnde zenders overhandigde aan u? Ook het plaatsen van een nieuwe ontvanger met nieuwe afstandsbediening(en) is geen probleem!

AFSTANDSBEDIENINGEN

Silka Air4 Remotes

Silca Air4 is de ideale manier om afstandsbedieningen te dupliceren voor automatische garagedeuren, poorten en slagbomen. Het assortiment Air4-afstandsbedieningen, uitgebreid met de Air4 L, combineert een modern ontwerp met de nieuwste technologie om de beste oplossing te bieden om eenvoudig de overgrote meerderheid van de originele afstandsbedieningen die op de markt verkrijgbaar zijn te dupliceren.

 

Silca Air4 is de ideale manier om afstandsbedieningen te dupliceren voor automatische garagedeuren, poorten en slagbomen. Het assortiment Air4-afstandsbedieningen, uitgebreid met de Air4 L, combineert een modern ontwerp met de nieuwste technologie om de beste oplossing te bieden om eenvoudig de overgrote meerderheid van de originele afstandsbedieningen die op de markt verkrijgbaar zijn te dupliceren. Het Air4-gamma bevat ook speciale versies van de Air4 L en Air4 V Plus om tegemoet te komen aan de behoeften van specifieke markten.

Air4 is er in 4 verschillende versies om de overgrote meerderheid van afstandsbedieningen te dupliceren die momenteel op de markt zijn:

 

 • Air4 V Plus: voor frequenties 433,92 en 868,35 MHz (AM / FM) (vaste codes en rolling codes). Compatibel met Easy Scan Plus en ‘Air4 Remote Programming Software’ om een reeks geavanceerde functies aan te bieden. Gebruik van NFC-technologie betekent dat afstandsbedieningen kunnen worden bijgewerkt met de nieuwste applicaties ontwikkeld door Silca.

 • Air4 L: nieuw model voor vaste code-afstandsbedieningen met een frequentie van Silca Air4 is de ideale manier om afstandsbedieningen te dupliceren voor automatische garagedeuren, poorten en slagbomen. Het assortiment Air4-afstandsbedieningen, uitgebreid met de Air4 L, combineert een modern ontwerp met de nieuwste technologie om de beste oplossing te bieden om eenvoudig de overgrote meerderheid van de originele afstandsbedieningen die op de markt verkrijgbaar zijn te dupliceren.

Silca Air4 is de ideale manier om afstandsbedieningen te dupliceren voor automatische garagedeuren, poorten en slagbomen. Het assortiment Air4-afstandsbedieningen, uitgebreid met de Air4 L, combineert een modern ontwerp met de nieuwste technologie om de beste oplossing te bieden om eenvoudig de overgrote meerderheid van de originele afstandsbedieningen die op de markt verkrijgbaar zijn te dupliceren. Het Air4-gamma bevat ook speciale versies van de Air4 L en Air4 V Plus om tegemoet te komen aan de behoeften van specifieke markten. 433,92 MHz (AM) en voor veel van de meest populaire afstandsbedieningen die rolling-codes gebruiken.

 • Air4 V: voor vaste en rolling code afstandsbedieningen met frequenties van 433,92 tot 868,35 * MHz (AM / FM).

 • Air4 Q: voor kwartsafstandsbedieningen met frequenties van 27 tot 40.685 MHz. Silca maakt gebruik van de modernste technologie, wat betekent dat het niet nodig is om de kwartskristallen te veranderen om de afstandsbediening te dupliceren. Air4 Q is niet beschikbaar in het nieuwe ontwerp.

  * Frequentie niet beschikbaar in Australië

Silka Air4 Remotes

ABUS fietssloten

ABUS: “Investeer 10 procent van de fietswaarde in een slot.”
Fietsdiefstallen in België gaan nog steeds in stijgende lijn en slechts een klein percentage kan worden opgelost. Om dit te voorkomen kan u uw fiets best voldoende beveiligen. Wij bieden een uitgebreid gamma fietssloten en motorsloten aan van het merk ABUS, gekend om hoogwaardige beugelsloten, ketting- en vouwsloten, gepantserde en normale kabelsloten en spiraalsloten.  Alle modellen kunnen via ons worden verkregen (al dan niet op bestelling - niet alle modellen zijn op voorraad).

ABUS motorsloten

Of het nu gaat om een 125cc, scooter, chopper of sportmotor, ABUS beschikt over een uitgebreide range van motorsloten, van beugelsloten en kettingsloten tot remschijfsloten met alarm. Mechanisch, maar steeds vaker ook een mix van mechanica en elektronica, van Duitse makelij en van hoogwaardig materiaal om motordieven van een kale reis te doen terugkeren. 

Rookmelders en CO2-melders 

Tijdige bescherming tegen inademing van rook en vuur 
Rookmelders van ABUS beschermen tegen rookvergiftigingen door brand. De VdS-erkende rookmelders van ABUS zorgen voor een betrouwbare brandbeveiliging bij u thuis. De alarmmelders slaan onmiddellijk alarm zodat u tijdig actie kunt ondernemen, uzelf kunt beschermen tegen inademing van rook en vuur en zwaardere schade kunt vermijden. 

Zijn via ons verkrijgbaar :  

 • ABUS RM15  

 • ABUS RWM140 (rookmelders)  

 • ABUS COWM300 (CO2)  
   

Eventuele andere modellen zoals omschreven op volgende link ook op bestelling verkrijgbaar. 

achtergr15.jpg

CONTACT

Graveerwerk, nummerplaten, ABUS fietsslot of motorslot, rookmelder of CO2-melder in Antwerpen?
Contacteer meteen Antwerp-Security voor meer info!

bottom of page