top of page
parlofonie en videofonie

PARLOFONIE EN VIDEOFONIE IN ANTWERPEN

Intratone parlofonie en videofonie

Kies met Intratone parlofonie en videofonie, verkrijgbaar bij Antwerp-Security, voor een oplossing zonder overlast. Dankzij de draadloze technologie zijn graafwerk en kabels niet nodig. De installatie van de intercoms is dus in een paar uur gebeurd.

De introductie van een nieuw, revolutionair intercomsysteem met LCD-displays.

Real-time updates eenvoudig op afstand te beheren en voor elke gebruiker een individuele display met belfunctie. Gemak voor gebruiker én beheerder.

achtergr20.png

Een aantal voordelen van een Intratone intercomsysteem

  • Goedkoop: Installatie en beheer met een minimum aan materiaal en tijd.

  • Draadloos: Geen dure en installatie-intensieve bekabeling naar de woning, dankzij communicatie via vaste en mobiele netwerken direct via vaste lijn, smartphone & tablet.

  • Beveiligd: Al onze systemen handelen gegevens af en zijn beveiligd tegen kopiëren, zodat transponders en codes in realtime kunnen worden gevalideerd of verwijderd via het online beheersplatform.

  • Beheer op afstand: De beheerders van onroerend goed beheren de wooneenheden vanuit het comfort van hun huis of kantoor – waardoor er geen tijdrovende uitstapjes meer nodig zijn om van naambadge en dergelijke te wisselen.

  • Real-time: Alle toegangen, alle sleutelrechten, alle systeeminformatie vinden plaats zonder enige vertraging.

INTERCOMS

Intercoms

DINA Create Modulair Intercomsysteem

Zo flexibel als een video-intercom maar kan zijn!
Eén systeem – eindeloze mogelijkheden. Het nieuwe video intercomsysteem DINA Create biedt niet alleen een grote speelruimte voor uw individuele, digitale deurcommunicatie. Met de DINA Create hebben we uitgebreide functies, innovatieve technologie, maximale beveiliging en speelse gebruiksvriendelijkheid gecombineerd.

DINA Create Modulair Intercomsysteem

Intracall: Veilig intercomsysteem

Klassiek en betrouwbaar intercomsysteem dat tot zeven telefoonnummers kan bereiken door middel van een belknop, waardoor een eenvoudige maar veilige toegangscontrole wordt gegarandeerd. Het hoogwaardige, ongecompliceerde Intratone-systeem maakt direct contact tussen bezoekers en toegangsmanagers mogelijk met maximale persoonlijke en gebouwbeveiliging.

Intracall: Veilig intercomsysteem

Renovatie Intercom: RENO

U wilt uw oude gecodeerde toetsenbord vervangen om de beveiliging van uw gebouw te verbeteren? Maak de keuze voor de speciale renovatie-intercom! De bewoner kan met zijn/haar eigen telefoon of tablet op een bezoeker reageren. De Intercom-programmering gebeurt op afstand en in realtime via de www.intratone.info beheersite.

Renovatie Intercom: RENO

DINA : intercom met digitale naamplaatjes – opbouw

Om efficiëntie en schoonheid te verenigen, is de deurtelefoon met knoppen ook voorzien van elektronische etikettenhouders, ofwel een klein LCD scherm per woning en per bel. Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband!

DINA : intercom met digitale naamplaatjes – opbouw

De V4-intercom maakt het leven van woningmanagers en hun huurders gemakkelijker 

De vandalismebestendige, toegankelijke en gebruiksvriendelijke V4-intercom met de modernste technologie is voorzien van functies zoals een onzichtbare camera en toegang tot het beveiligde beheersysteem op afstand van Intratone.

V4-intercom

Intracode video-intercom

Net als alle Intratone intercoms is de intercom draadloos en kan de bewoner met zijn/haar eigen telefoon (vast of mobiel) of met zijn/haar tablet beantwoorden en de deur van het gebouw voor bezoekers openen. De programmering van de intercom gebeurt via onze beheersite www.intratone.info op afstand en in realtime.

Intracode video-intercom

PROXIMITY LEZERS

Proximity lezer (rond)

De Vigik® proximity reader vervangt het gebruik van sleutels, die gemakkelijk kunnen worden gekopieerd door elektronische badges. De Vigik® -technologie biedt toegang tot dienstverleners, zoals bpost, in de gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw.

Proximity lezer (rond)

Proximity lezer

Verbeter zowel de toegankelijkheid als de beveiliging van uw woning met de vierkante proximity-lezer van Intratone. Door eenvoudigweg een aangesloten sleutelhanger tegen een lezer te tikken, kunnen geregistreerde gebruikers snel en gemakkelijk toegang krijgen.

Proximity lezer

BADGES EN AFSTANDSBEDIENINGEN

Elektronische sleutelhangers

De elektronische sleutelhangers van Intratone, speciaal ontwikkeld voor de innovatieve reeks sleutelkluizen en sleutelkasten van Intratone, zijn het essentiële accessoire voor sleutelbeheersystemen. Via het online beheersplatform op afstand kunnen de elektronische sleutelhangers hun sleutels bijhouden, zonder dat een bezoek aan de site nodig is.

Elektronische sleutelhangers

Hands Free Key Fob, ideaal voor de oudere of minder mobiele bewoner

Intratone’s handsfree sleutelhanger is compatibel met de handsfree proximity lezer tot op 1 meter afstand en V4-intercom en zorgt voor een intuïtieve en gemakkelijke toegang tot uw eigendom.

Hands Free Key Fob

Key Fob

De robuuste en gebruiksvriendelijke Intratone sleutelhangers maken een snelle en gemakkelijke toegang tot de woning mogelijk met een proximity reader. Elke sleutelhanger is uniek, zodat alle gekopieerde apparaten direct worden herkend.

Key Fob

SLEUTELKLUIS EN SLEUTELKAST

Key Safe

Met de communicerende sleutelkasten van Intratone kunt u op eenvoudig wijze de sleutels van de technische ruimten beheren en direct in de kluis op de gebruikslocatie opbergen en beveiligen. Geïdentificeerd door een elektronische sleutelhouder, weet u in real time wie de sleutels van de ruimte heeft geleend en wanneer.

Key Safe

Key Safe

Met de communicerende sleutelkasten van Intratone kunt u op eenvoudig wijze de sleutels van de technische ruimten beheren en direct in de kluis op de gebruikslocatie opbergen en beveiligen. Geïdentificeerd door een elektronische sleutelhouder, weet u in real time wie de sleutels van de ruimte heeft geleend en wanneer.

DINA : intercom met digitale naamplaatjes – opbouw

Elektronische sleutelhangers

De elektronische sleutelhangers van Intratone zijn ontwikkeld voor de innovatieve reeks sleutelkluizen en sleutelkasten van Intratone, en vormen het essentiële accessoire voor sleutelbeheersystemen.

Elektronische sleutelhangers

Sleutelkast hoofdmodule

Beheer uw elektronische sleutels van uw woning eenvoudig en veilig met de stijlvolle sleutelkast van Intratone, met een realtime overzicht op afstand in ons online platform.

Sleutelkast hoofdmodule

INFO DISPLAY

Interactief info display

Dankzij het interactief info display van Intratone kunnen huisvestings- en vastgoedbeheerders snel en efficiënt informatie uitwisselen. Zij kunnen hun documenten in PDF, Word of JPEG formaat opstellen en ze rechtstreeks via de beheersite naar alle of een deel van hun woningen sturen.

Interactief info display

Info display

Met de info displays van Intratone kunnen woning- en vastgoedbeheerders ervoor zorgen dat zij snel en efficiënt informatie kunnen delen met huurders en bewoners. Dankzij het centrale online beheersysteem van Intratone kunt u binnen enkele seconden een bericht via uw computer naar het scherm uploaden.

Info display

TOETSENBORDEN

Gecodeerd toetsenbord Hausmann

Een gecodeerd toetsenbord dat zeer gemakkelijk te installeren is: het wordt geleverd met een universele montagekit voor het vervangen van een oud toetsenbord. Met een realtime besturingseenheid is het niet langer nodig zich te verplaatsen om een badge te wissen of een code te wijzigen, u hebt enkel toegang tot het online platform nodig.

Gecodeerd toetsenbord Hausmann

Toetsenbord data mini: een echte revolutie voor het parkeren!

All-inclusive Intrabox pakket (zonder abonnement, zonder verplichtingen), met een mini-gecodeerd toetsenbord (04-0107), een GPRS Eco-zendmodule en 10 jaar onbeperkte updates. Met de Data mini HF Intrabox kunt u een poort of een garagedeur openen met een afstandsbediening of een code. 

Toetsenbord data mini

INTRABOX

Intrabox Data Eco handsfree proximity-lezer

Intrabox Data Eco handsfree proximity-lezer is een compleet pakket dat bestaat uit: 1 handsfree proximity-lezer, 1 kleine centrale unit met 1 deur, 1 data-verzendmodule met onbeperkte synchronisatie van gegevens voor 10 jaar.

Intrabox Data Eco handsfree proximity-lezer

Intrabox Data Mini HF

All-inclusive pakket (geen verplichting, geen abonnement) inclusief een Eco GPRS-transmissiemodule met geïntegreerde HF-ontvanger en 10 jaar onbeperkte data-updates. Met deze intrabox kunt u de toegang tot een parkeerplaats op afstand in realtime beheren. 

Intrabox Data Mini HF
achtergr15.jpg

CONTACT

Op zoek naar een specialist in parlofonie en videofonie in Antwerpen?
Contacteer Antwerp-Security meteen voor meer info of een offerte!

bottom of page